fbpx

Tags : стареење

Ќе се отвора Дневен центар за активно стареење во Турново

-На задоволство на граѓаните на Турново и воопшто на задоволство на сите граѓани на општина Босилово, денес Општина Босилово, Црвен крст Струмица и МТСП потпишаа договор со кој во 2023 година во Турново ќе биде ставен во функција “Дневен центар за активно стареење”, објави градоначалникот на Босилово, Ристо Манчев. -Договорените страни преземаа обврска да се […]