fbpx

Tags : столарска работилница

Изгоре столарска работилница во Струмица

Денеска во 15:00 часот, на ул.„Ристоман Попчевски“, ТППЕ Струмица со 2 против пожарни возила и 6 пожарникари-спасители интервенираше на гасење на запалена дрвена барака која се користела како столарска работилница, при што е причинета значителна материјална штета, соопштија струмичките пожарникари.