fbpx

Tags : струмичка градинка

Дете од струмичката градинка позитивно на ковид-19

Во еден од клоновите на градинката „Детска радост “ едно дете е позитивно на тестот за коронавирус. Веста ја потврдија од раководството на градинката, а детето од понеделник не доаѓало во градинка. Вирусот го добил од член на семејството. Според надлежните преземени се сите мерки, а децата од таа група, воспитувачите и родителите се ставени […]