fbpx

Tags : субвенционирање велосипеди

ЈАВЕН ПОВИК за субвенционирање на граѓаните на Општина Струмица за

1. Опис на јавниот повик 1.1. Општина Струмица, со цел да ги стимулира жителите на Градот и населените места за користење на велосипеди, на граѓаните кои ќе купат нов велосипед во Република Северна Македонија од 21.03.2023 година се до исцрпувањето на буџетот наменет за Јавниот повик или не подоцна од 28.04.2023 година, ќе им надомести […]