fbpx

Tags : свечена седница

Со свечена седница одбележан Денот на Општина Василево

Денеска со Свечена седница Советот на општина Василево го одбележа 16-ти Декември, Денот на општина Василево, денот кога пред 26 години  е одржана Првата конститутивна седница, на која  е формирана ЕЛС Василево. Седницата ја отвори претседателот на Советот, Ристо Делијанов, кој упати желби за  успешен понатамошен развој на Општината. -Во периодот во кој ја извршуваме […]