fbpx

Tags : Светски ден на тетарот

Честитка од градоначалникот Костадин Костадинов по повод Светскиот ден на

Почитувани членови на струмичкиот театар „Антон Панов“, Денес е ваш ден, ден во кој заедно со вашите колеги од целиот свет, го одбележувате 27 Март – Светскиот ден на театарот. Бидете горди на фактот дека зад вашата фела и зад овој Ден, стои Интернационалниот театарски институтот (ИТИ), кој е формиран во далечната1948 година од страна […]