fbpx

Tags : Тиват

Фото: Карневалските групи„Струма“ и ОУ „Маршал Тито“ на карневал во

Карневалските групи на Здружението „Струма“ и на ОУ „Маршал Тито“ го претставуваа Струмичкиот карневал на Меѓународниот карневал во Тиват, Црна Гора. „Струма“ на карневалот во Тиват се претстави со маската „Порака“, а учениците и наставниците од „Маршал Тито“ со маската „Моќта на боговите“. И двете групи заедно со останатите беа примени кај градоначалникот на Тиват,Жељко […]