fbpx

Tags : труд и социјална политика

Заменикот министер за труд и социјална политика, Енвер Хусејин во

Денес, градоначалникот на општина Василево Славе Андонов, беше домаќин на заменик министерот за труд и социјална политика Енвер Хусијен, кој беше во работна посета на Општината, соопштија од локалната самоуправа. -На состанокот  во кабинетот на Градоначалникот главно се разговараше за тековните состојби и проблемите во работењето со кои се соочува детската градинка „Прва радост“ во […]