fbpx

Tags : туристичка сезона

Ангов:Пвомајските празници се индикатор за претстојна успешна туристичка сезона

-Ако првомајските празници во Дојран се индикатор за успешноста на туристичката сезона која ни следува, може да прогнозираме дека за време на летниот период во Општина Дојран ќе се бара сместувачки капацитет повеќе.Иако дождот кој кон крајот на денот традиционално, првомајски не освежи, сепак имавме продолжен викенд за паметење, објави градоначалникот на Дојран, Анго Ангов. […]