fbpx

Tags : туристички водич

Промоција на туристички водич и мобилна апликација на пет јазици-Монументал

Промоцијата на туристички водич и мобилна апликација на пет јазици,вебсајт и промотивни сувенири за новата туристичка тура Монументал МК –Споменици и бруталистичка архитектура на Северна Македонија ќе сеодржи на 9 октомври 2020 година (петок) од 12- 13 часот во хотел „Солун“во Скопје, соопштија од Институтот за стратешки истражувања и едукација (ИСИЕ) одСкопје. Овој настан ќе […]