fbpx

Tags : учебна година

Почна ковид учебната година во основните училишта во Струмица

Првиот училишен час од новата учебна година, којашто поради пандемијата со Ковид – 19 започна еден месец подоцна и во специфични услови, градоначалникот Коста Јаневски го помина со првачињата од основното училиште „Св.Кирил и Методиј“ од Дабиле, а ги посети и училиштата во Муртино и Банско. Успешен старт им посака и на сите ученици и […]