fbpx

Tags : украсува

„Комуналец“ го украсува булеварот „Ленинова“ со магнолии и индиски јорговани

Со цел за поубав и поурбан изглед на градот, освен уредување на кружните текови , деновиве се врши садење на стотина дрвја Манголија и Индиски јоргован по целата должина на зелените острови на булеварот Ленинова, објави ЈПКД „Комуналец“. Се очекува овие дрвја со своето пролетно цветање да дадат убав и свеж изглед на овој дел […]