fbpx

Tags : уништен контејнер

Уништен контејнер за рециклирање електронски отпад

-Само неколку недели по поставување на специјалните контејнери за рециклирање на електронски отпад некои наши „совесни“ граѓани веке успејаа да уништат еден, објавија денеска од ЈПКД „Комуналец“. -Со ваквото однесување урбаната опрема станува губре дава лоша слика за градот и ги уништува сите напори на оние организации, групи граѓани и поединци кои работат работат и […]