fbpx

Tags : Урдов

УРДОВ ПРОДОЛЖУВА СО ШАМПИОНИТЕ

Марјан Урдов, коректорот на актуелниот одбојкарски шампион ЏИО Струмица стави потпис и го продолжи договорот на уште една година! И покрај неколкуте примамливи понуди од странство, минатогодишниот капитен не можеше да одолее на европскиот проект на одбојкарскиот клуб ЏИО-Струмица за наредната сезона.