fbpx

Tags : урнува рекорди

Струмица урнува рекорди-денес 21 заразени од Ковид-19

Во последните 24 часа се направени 1831 тестирања, а регистрирани се 243 нови случаи на ковид-19 во: – Скопје 98- Куманово 11- Штип 7- Прилеп 12- Тетово 2- Струга 9- Велес 3- Битола 5- Охрид 5- Кавадарци 4- Гостивар 5- Гевгелија 5- Струмица 21– Крива Паланка 2- Радовиш 9– Кочани 11- Пробиштип 1- Демир Хисар […]