fbpx

Tags : успешна приказна

Успешната приказна на Александар

Афионот како дел од македонската традиција се враќа на земјоделските полиња. Александар Димитриевски е доказ дека работата, идејата и вербата се главен мотив за да се успее во земјоделството. Преку поддршката и промовирањето на афион културата ги мотивираме земјоделците и го враќаме афионот на листата на значајни стратешки култури. Го вреднуваме гласот на земјоделецот. Поддршката е од големо значење за земјоделците, но и за домашното земјоделско […]