fbpx

Tags : успешно

Наставата во сите основни и средни училишта во општина Струмица

Денеска во сите основни и средни училишта во општина Струмица, наставата започна успешно, на задоволство на сите ученици и наставници, објави градоначалникот Коста Јаневски. Според одлуката на Министерството за образование и наука, наставата ќе се одвива со физичко присуство, а се надевам дека епидемиолошката состојба ќе дозволи така да продолжи и во текот на целата […]