fbpx

Tags : уверенија

Костадинов и официјално градоначалник на Струмица, врачени уверенијата на новите

Денеска претседателката на Општинската Изборна Комисија за Струмица, Снежана Паљошкова им ги врачи решенијата на новиот градоначалник на Струмица, Костадин Костадинов и на 23 советници. -Денес, со овој чин официјално станувам Градоначалник на Општина Струмица, објави новиот градоначалник. -Денес, започнува мојата зацртана мисија.Денес, почнуваме со работа, Општина Струмица да оди напред, посветена на сите вас, […]