fbpx

Tags : вакцина

Филипче: Подготвена е инфраструктурата за чување на вакцината против Ковид-19

Подготвена е инфраструктурата за чување и дистрибуција на вакцината против Ковид 19. Денеска посетив дел од економските оператори кај кои ќе се чува вакцината за Ковид 19, објави министерот за здравство, Венко Филипче. -Станува збор за дистрибутери кои веќе работат на оваа поле односно вклучени се во постојаниот систем на вакцинација, во делот што се […]