fbpx

Tags : вештачка трева

Предадено во употреба игралиштето со вештачка трева

-Спортската инфраструктура во Струмица ја збогативме со уште еден спортски терен, а тоа е новото фудбалско игралиште со вештачка трева. Денеска се изврши примопредавање на игралиштето согласно „Хет трик III програмата на УЕФА“, од страна на Фудбалската федерација на Македонија, на Општина Струмица и ФК „Академија Пандев“, објави градоначалникот на Струмица, Коста Јаневски. Овој спортски […]