fbpx

Tags : видео приказна

Во основните училишта во Струмица се гледа детскиот филм „Ана

Деновиве низ основните училишта на територијата на општина Струмица се гледа првиот дел од едукативната видео приказна „Ана и дружината“. -Видеото е наменето за децата од прво до петто оделение и има за цел да ги едуцира дечињата со тоа што ќе поттикне интерес за поставување прашања од тоа што ќе им биде презентирано или […]