fbpx

Tags : ВИКЕНД БЕЗ ДДВ

Инспекциските служби ќе вршат интензивни контроли за време на викендот

Инспекциските служби за време на викендот без ДДВ, ќе продолжат со интензивни контроли на терен, во делот на почитување на здравствените протоколи, како и на цените на производите. Државниот пазарен инспекторат (ДПИ) ќе спроведува контроли со цел да се спречат можни манипулации со цените на производите. Конкретно ДПИ ќе врши контрола дали цените на производите […]

Нема подобра понуда од RIVERSOFT за викенд без ДДВ!

В сабота, недела и понеделник повелете на незаборавен шопинг во RIVERSOFT! Нема подобра понуда од таа на RIVERSOFT! -18% НА БЕЛА ТЕХНИКА, МАЛИ АПАРАТИ И ТЕЛЕВИЗОРИ VOX! -18% НА ЦЕЛАТА ПРОГРАМА НА МАЈСТОРСКИ АЛАТ И ОПРЕМА! -18% НА ЦЕЛА ПРОГРАМА ЗА ДОМА! НИКАДЕ НЕМА ПОДОБРИ ЦЕНИ! ВЕ КАНИМЕ НА ИСКЛУЧИТЕЛЕН ШОПИНГ ОВОЈ ВИКЕНД! ПОВЕЛЕТЕ!!! Комерцијална […]