fbpx

Нема подобра понуда од RIVERSOFT за викенд без ДДВ!

 Нема подобра понуда од RIVERSOFT за викенд без ДДВ!

В сабота, недела и понеделник повелете на незаборавен шопинг во RIVERSOFT!

Нема подобра понуда од таа на RIVERSOFT!

-18% НА БЕЛА ТЕХНИКА, МАЛИ АПАРАТИ И ТЕЛЕВИЗОРИ VOX!

-18% НА ЦЕЛАТА ПРОГРАМА НА МАЈСТОРСКИ АЛАТ И ОПРЕМА!

-18% НА ЦЕЛА ПРОГРАМА ЗА ДОМА!

НИКАДЕ НЕМА ПОДОБРИ ЦЕНИ! ВЕ КАНИМЕ НА ИСКЛУЧИТЕЛЕН ШОПИНГ ОВОЈ ВИКЕНД!

ПОВЕЛЕТЕ!!!

Комерцијална објава

Share via
Copy link