fbpx

Tags : риверсофт

Неверојатни попусти во РИВЕРСОФТ HOME CENTER СТРУМИЦА-ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ

РИВЕРСОФТ HOME CENTER СТРУМИЦА – ГОЛЕМО ОТВОРАЊЕ на НАЈГОЛЕМИОТ HOME CENTER ВО СТРУМИЦА НЕ ПРОПУШТАЈТЕ ЈА ОВАА ЕДНА И ЕДИНСТВЕНА ШАНСА, ВИКЕНД БЕЗ ДДВ!! 19-ти и 20-ти СЕПТЕМВРИ – САБОТА И НЕДЕЛА СО ЗАПОЧНУВАЊЕ ОД 10 ЧАСОТ – ГОЛЕМИ НЕВЕРОЈАТНИ ПОПУСТИ до 50% на Бела Техника, Телевизори, Компјутери и компјутерска опрема, a ДУРИ 18% ПОПУСТ […]

РИВЕРСОФТ ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА

Посетете ги салоните на РИВЕРСОФТ во Струмица, Штип, Кочани и Кавадарци од 27.07 (Понеделник) до 08.08 (Сабота) и разубавете го вашиот дом со нов производ од бела техника, ИТ технологија што и да ви е потребно по НЕПОВТОРЛИВИ ЦЕНИ за ИЛИНДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.Честит празник Македонци каде и да сте.Ваш River Soft.