fbpx

РИВЕРСОФТ ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА

 РИВЕРСОФТ ПОВТОРНО ИЗНЕНАДУВА

Посетете ги салоните на РИВЕРСОФТ во Струмица, Штип, Кочани и Кавадарци од 27.07 (Понеделник) до 08.08 (Сабота) и разубавете го вашиот дом со нов производ од бела техника, ИТ технологија што и да ви е потребно по НЕПОВТОРЛИВИ ЦЕНИ за ИЛИНДЕНСКИТЕ ПРАЗНИЦИ.
Честит празник Македонци каде и да сте.
Ваш River Soft.

Share via
Copy link