fbpx

Tags : Висока Маала

Учениците од Висока Маала по долги години започнаа да посетуват

Вчера за прв пат учениците од 4 и 5 одделение од населеното место Висока Маала, започнаа да посетуваат настава во новото училиште, изградено пред  повеќе од шест години. По тој повод ги посети градоначалникот на општина Василево, Славе Андонов, кој им посака успех во образованието, а стартот во новото училиште им го разубави и со […]