fbpx

Tags : Вистина-5

Вистина #5 – да ги препознаеме можностите за заеднички успех!

Комерцијална ПР објава Ајде сите заедно конечно да ги отфрлиме вкоравените предрасуди и стереотипи, колективно да ја победиме и надминеме наметнатата песимистичка психоза на ноторни „лузери“ на кои ете никој не им мисли добро, а странските инвеститори или „клетите профитери“ само ги искористуваат за нивните лукративни интереси. Еден од најголемите и највлијателни научници на сите […]