fbpx

Tags : Водопади

Се уредува просторот околу Габровските водопади

Општина Струмица информираше дека почна со дополнително уредување на просторот околу Габровските водопади, со проширување на патеката до третиот водопад во должина од 740 метри и со ширина од 1,5 метри во карпестиот дел и покривање со камен. – Патеката ќе биде оградена, ќе има два моста и платформа на третиот водопад, а ќе се […]