fbpx

Tags : водоводна мрежа

Заради дефект делови од две улици во градот без вода

Заради санирање дефект на водоводна мрежа парните броеви од 2 до 54 на улица „Крушевска Република“ и парните броеви од 180 до 240 на улица „Климент Охридски“ ќе останат без вода од 9 до 15 часот, соопштија од ЈПКД „Комуналец“.