fbpx

Заради дефект делови од две улици во градот без вода до 15 часот

 Заради дефект делови од две улици во градот без вода до 15 часот

Заради санирање дефект на водоводна мрежа парните броеви од 2 до 54 на улица „Крушевска Република“ и парните броеви од 180 до 240 на улица „Климент Охридски“ ќе останат без вода од 9 до 15 часот, соопштија од ЈПКД „Комуналец“.

Share via
Copy link