fbpx

Tags : Yon Idy

Yon Idy – „странецот“ од Скопје

„Како од Скопје?!“, „Па, ова звучи светски!“, „Мислев дека е некој странец“, „Светско, а наше“ – се дел од реакциите на луѓето откако ќе дознаат дека тој е домашен артист. Yon Idy, кантавтор од Скопје, ќе настапува во недела на фестивалот Таксират, кој ќе се пренесува онлајн и на МТВ3 цели 13 часови, започнувајќи од […]