fbpx

Tags : запленети пиротехнички средства

Запленети близу 6000 пиротехнички средства во Струмица

Денеска, по претходно добиени сознанија, од страна на полициски службеници од ПС-ОН Струмица во објект на улица „Атанас Нивичански“ пронајдени се разновидни пиротехнички средства, вкупно 5833 парчиња. Во врска со овој случај, приведен е Б.И. (20) од Струмица. По документирање на случајот ќе биде поднесена соодветна пријава.