fbpx

Tags : засадување дрвца

Со засадување на 150 дрвца почна обновата на дрворедите во

Со засадување на нови садници на тротоарот на булеварот „Ленинова“ пред зградата на Судот, денеска во Струмица започна обновувањето на дрворедите. Првите садници ги засадија градоначалникот Костадин Костадинов, членови на Советот на општина Струмица, Младинскиот совет и средношколци од трите средни општински училишта. -Целата иницијатива започна заедно со Катја и Филип при реализацијата на велосипедската […]