fbpx

Tags : зелена нафта

Започна распределбата на картичките за новите корисници на зелена нафта

Денеска министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство, Трајан Димковски и директорот на Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој, Николче Бабовски, беа во посета на Струмичкиот регион од каде што информираа за започнувањето на распределбата на картичките за новите корисници на зелена нафта. Преку подрачните единици на МЗШВ,  ќе се поделат новите картички […]