fbpx

Tags : жалост

Владата прогласи тридневна жалост за несреќата во Ковид центарот во

Со едноминутно молчење во знак на почит кон жртвите од трагичниот пожар во модуларниот ковид центар во болницата во Тетово и во знак на сочувство со нивните семејства, Владата на Република Северна Македонија на денешната вонредна седница донесе одлука да биде прогласена тридневна жалост на територијата на целата држава.   За денови на жалост се прогласени […]