fbpx

Tags : Зимбаков

Заев: Зимбаков е најдобрата понуда за Босилово, Најдоброто е препознаено

Почитувани граѓани, жителки и жители на Босилово, До мене е Зоран Зимбаков нашиот кандидат за градоначалник и актуелен градоначалник на Босилово. Зимбаков е најдобрата понуда за вашата општина. Зимбаков во овие четири години покажа како се работи чесно, одговорно и посветено за своите сограѓани за својата општина, се докажа како успешен менаџер во водењето на […]

Зимбаков:СДСМ и Коалицијата се најдобрата опција за општина Босилово

Почитувани сограѓани, Денес и официјално започна изборната кампањата за претстојните локални избори, на кои СДСМ и Коалицијата влегуваат како апсолутни фаворити. Затоа уште еднаш сакам да потенцирам дека јас како кандидат за градоначалник ќе водам позитивна и фер кампања, со почитување на политичките противници, но и со силна верба во себе и во кандидатската листа […]