fbpx

Зимбаков:СДСМ и Коалицијата се најдобрата опција за општина Босилово

 Зимбаков:СДСМ и Коалицијата се најдобрата опција за општина Босилово

Почитувани сограѓани,

Денес и официјално започна изборната кампањата за претстојните локални избори, на кои СДСМ и Коалицијата влегуваат како апсолутни фаворити.

Затоа уште еднаш сакам да потенцирам дека јас како кандидат за градоначалник ќе водам позитивна и фер кампања, со почитување на политичките противници, но и со силна верба во себе и во кандидатската листа за советници.

СДСМ и Коалицијата се најдобрата опција за општина Босилово и затоа на 17 октомври ќе извојуваме уште една голема сенародна победа и да продолжиме да ја градиме општина Босилово, како дом за сите граѓани.

#Најдоброто за општина Босилово#

Share via
Copy link