fbpx

Тамир Мутев од Струмица освои супер милионер џекпот вреден 10.923.705,00 денари

 Тамир Мутев од Струмица освои супер милионер џекпот вреден 10.923.705,00 денари

Тамир Мутев на видеолотариските терминали од Видеолотарија Касинос Австрија го освои фантастичниот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ вреден 10.923.705,00 денари.

СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ добивката ја освоил додека ја играл играта Shining crown. Со парите којшто ги добил ќе ги затворил кредитите и ќе се поднови со куќа.

Ова е дванаесеттиот СУПЕР МИЛИОНЕР ЏЕКПОТ во 2022.

Share via
Copy link