fbpx

Течат градежните активности на фекално- канализацискиот систем во Ново Село

Градежните активности во проектот „Доградба на фекален канализациски систем во Ново Село“ се одвиваат непречено и се одвиваат на улицата „10-ти Септември“.

Вкупната инвестиција на проектот изнесува 43.723.466,00 денари со вклучен ДДВ, а финансиските средства се обезбедени од страна на Министерството за транспорт и врски.

Share via
Copy link