fbpx

“Управувај безбедно со земјоделски машини”проект на СВР Струмица – отсек превенција

 “Управувај безбедно со земјоделски машини”проект на СВР Струмица – отсек превенција

Секторот за внатрешни работи Струмица преку Отсекот за превенција и ПС за БПС Струмица во партнерство со РСБСП, денес во населените места Дабиља и Банско спроведе превентивна активност во рамките на проектот “Управувај безбедно со земјоделски машини”, со делење и поставување флуоросцентни налепници на тракторски приколки, се со цел поголема видливост и безбедност во сообраќајот.

Ваквите превентивни активности на подрачјето на Сектор ќе продолжат во претстојниот период.

Share via
Copy link