fbpx

(Видео) Градоначалникот Костадинов: Општина Струмица во соработка со Црвен Крст организира пунктови за делење вода

 (Видео) Градоначалникот Костадинов: Општина Струмица во соработка со Црвен Крст организира пунктови  за делење вода

Градоначалникот Костадинов преку видео објава најави дека општина Струмица во соработка со Црвен Крст Струмица започнувајки од денес па се додека трае топлотниот бран, на неколку локации во градот ќе има пунктови со вода за граѓаните кои се принудени да излезат во часови кога температурите се превисоки.

Share via
Copy link