fbpx

(Видео): Струмичанката Илина Врешкова ја освојува естрадата со дебитантска песна

 (Видео): Струмичанката Илина Врешкова ја освојува естрадата со дебитантска песна

Младата струмичанка Илина Врешкова со дебитантската песна „Не тугуј љубави“ тргнува во поход на освојување на музичката естрада.

Музиката и текстот се на Димитар Симов и Зоки Зоц, аранжманот и миксот ги потпишува Дејан Стојановиќ, позадински вокал е Марија Ѓоргиевска, додека режисер на спотот е Алек Тасевски.

Share via
Copy link