fbpx

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само овој понеделник и вторник

 За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само овој понеделник и вторник

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само овој Понеделник и Вторник.Само еднаш годишно, за сите потенцијални купувачи ова е тоа што не се пропушта.Да не дозволиме да чекате догодина сега е моментот за Бела Техника и Компјутери и Компјутерска опрема.Посетете нé во нашите салони на следните локации:

📍 СТРУМИЦАУл. Ленинова бр.99034 / 340 – 020

📍 HOME CENTER СТРУМИЦАУл. Климент Охридски бр.1034 / 340 – 020

📍ШТИПУл. Сремски Фронт бр. 30032 / 605 – 605

📍 КОЧАНИУл. Стево Теодосиевски бр.15033/ 612 – 605

📍КАВАДАРЦИУл. Блажо Алексов бр.3 043/ 609 – 605

Комерцијална објава

Share via
Copy link