fbpx

Tags : CYBER MONDAY

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само овој Понеделник и Вторник.Само еднаш годишно, за сите потенцијални купувачи ова е тоа што не се пропушта.Да не дозволиме да чекате догодина сега е моментот за Бела Техника и Компјутери и Компјутерска опрема.Посетете нé во нашите салони на следните локации: СТРУМИЦАУл. Ленинова бр.99034 / 340 […]