fbpx

Tags : Riversoft

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само

За првпат во RIVER SOFT, CYBER MONDAY и тоа само овој Понеделник и Вторник.Само еднаш годишно, за сите потенцијални купувачи ова е тоа што не се пропушта.Да не дозволиме да чекате догодина сега е моментот за Бела Техника и Компјутери и Компјутерска опрема.Посетете нé во нашите салони на следните локации: СТРУМИЦАУл. Ленинова бр.99034 / 340 […]

Шампионска понуда од RiverSoft

По повод големото финале во PLAYOFF во Четврток на 12.11.2020 Македонија – Грузија, доживеј ја победничката еуфорија на нашата репрезентација. Најдобри цени на TV од 11.11.2020 до 12.11.2020 само во салоните на River Soft. Да навиваме заедно. Комерцијална објава

СТРАШНО НИСКИ ЦЕНИ ВО RIVERSOFT

Акција со досега невидени цени на целиот асортиман! САМО ОВАА САБОТА, по повод HALLOWEEN, имаме понуда која трае од 09:00 до 22:00 часот! Телевизори, компјутери, лаптопи, самртфони, бела техника, клима уреди, кујнски апарати, печки и камини, мајсторска опрема и се што ви е потребно за вашите домови. Посетете ги салоните на RIVERSOFT во Струмица, Струмица […]

Сопственикот на „Риверсофт“ го најави отворањето на новиот салон за

Сопственикот на „РиверСофт“, Тони Костов, денес го најави отворањето на навиот салон за техника. -Драги пријатели, познаници, клинети, партнери и соработници, на овој голем христијански празник со особено задоволство сакам да ви го најавам раѓањето на нашиот нов Салон за техника преточен преку Home Center или практично кажано се за дома на едно место во […]