fbpx

СТРАШНО НИСКИ ЦЕНИ ВО RIVERSOFT

 СТРАШНО НИСКИ ЦЕНИ ВО RIVERSOFT

Акција со досега невидени цени на целиот асортиман!

САМО ОВАА САБОТА, по повод HALLOWEEN, имаме понуда која трае од 09:00 до 22:00 часот!

Телевизори, компјутери, лаптопи, самртфони, бела техника, клима уреди, кујнски апарати, печки и камини, мајсторска опрема и се што ви е потребно за вашите домови.

Посетете ги салоните на RIVERSOFT во Струмица, Струмица Home Center, Штип, Кочани и Кавадарци.

Комерцијална објава

Share via
Copy link