fbpx

Tags : ниски цени

СТРАШНО НИСКИ ЦЕНИ ВО RIVERSOFT

Акција со досега невидени цени на целиот асортиман! САМО ОВАА САБОТА, по повод HALLOWEEN, имаме понуда која трае од 09:00 до 22:00 часот! Телевизори, компјутери, лаптопи, самртфони, бела техника, клима уреди, кујнски апарати, печки и камини, мајсторска опрема и се што ви е потребно за вашите домови. Посетете ги салоните на RIVERSOFT во Струмица, Струмица […]