fbpx

Сопственикот на „Риверсофт“ го најави отворањето на новиот салон за техника -„Home Center“

 Сопственикот на „Риверсофт“ го најави отворањето на  новиот салон за техника -„Home Center“

Сопственикот на „РиверСофт“, Тони Костов, денес го најави отворањето на навиот салон за техника.

-Драги пријатели, познаници, клинети, партнери и соработници, на овој голем христијански празник со особено задоволство сакам да ви го најавам раѓањето на нашиот нов Салон за техника преточен преку Home Center или практично кажано се за дома на едно место во еден салон по теркот на многу големи светски елитни компании и ланци.Нека овој ден ја благослови нашата компанија и очекувајте го отворањето на RiverSoft Home center наскоро во месец септември со огормни попусти и комодитет за купување во Вашиот и нашиот доверлив бренд, кој го градиме секојдневно со многу труд, работа и љубов.

RIVERSOFT ЧЕКОР НАПРЕД ВО ТЕХНОЛОГИЈАТА.

Share via
Copy link