fbpx

Tags : Тони Костов

RiverSoft објави дека оставиле на општината половина милион денари за

Сопственикот на компанијата RiverSoft од Струмица, Тони Костов, објави на својот фејсбук профил дека неговата фирма се откажала од половина милион денари од вкупно 700 илјади денари кои ги добила од тендерот за новогодишно украсување на градот и ги остава на располагање на Општината за да ги пренамени во хуманитарни цели. Интегрален текст од објавата […]

Сопственикот на „Риверсофт“ го најави отворањето на новиот салон за

Сопственикот на „РиверСофт“, Тони Костов, денес го најави отворањето на навиот салон за техника. -Драги пријатели, познаници, клинети, партнери и соработници, на овој голем христијански празник со особено задоволство сакам да ви го најавам раѓањето на нашиот нов Салон за техника преточен преку Home Center или практично кажано се за дома на едно место во […]