fbpx

Tags : Home center

Сопственикот на „Риверсофт“ го најави отворањето на новиот салон за

Сопственикот на „РиверСофт“, Тони Костов, денес го најави отворањето на навиот салон за техника. -Драги пријатели, познаници, клинети, партнери и соработници, на овој голем христијански празник со особено задоволство сакам да ви го најавам раѓањето на нашиот нов Салон за техника преточен преку Home Center или практично кажано се за дома на едно место во […]